Moje Hruška, Svatomartinská husa

Aktuální leták 3. 12. - 9. 12. 2024

Otevřít v PDF

Svatomartinská husa

Do 8 hod./ Pro 4 osoby / Snadné / Hlavní chod / Česká kuchyně

Suroviny:

1 ks husa bez drobů

2 ks jablek

100 ml mléka

Sůl

Kmín

 

Postup:

Husu polijeme mlékem a zvenku i zevnitř prosolíme. Umytá jablka vložíme do husy. Položíme ji do vyššího pekáče, posypeme kmínem a podlijeme trochou vody. Pečeme v předem vyhřáté troubě na 120 stupňů cca 8 hodin. Během pečení podléváme výpekem. Ke konci pečení odděláme alobal a dopékáme do zlatova. Přejeme dobrou chuť.

×

Produkt byl úspěšně přidán na nákupní lístek.