do 10 min./ Pro 4 osoby / Snadné / Předkrm / Česká kuchyně
Domácí vlašák
Suroviny:
100 g šunky
1 ks hermelínu
70 g žervé
3 lžíce majonézy
2 vejce uvařené natvrdo (1 vejce na zdobení)
1 svazek jarní cibulky
1 červená paprika
sůl, pepř
pečivo k podávání
Suroviny:
Šunku, hermelín i vejce nakrájíme na velmi malé kousky a dáme do větší mísy. Přidáme jemně nasekanou jarní cibulku, půlku červené papriky. Tu druhou půlku necháme na zdobení. Vmícháme žervé, majonézu, dochutíme solí, pepřem a důkladně vše zamícháme. Takto připravenou pomazánku namažeme na pečivo, ozdobíme vejcem a červenou paprikou.
Přejeme dobrou chuť.
Produkt byl úspěšně přidán na nákupní lístek.