Moje Hruška, Domácí vlašák

Aktuální leták 24. 11. - 30. 11. 2020

Domácí vlašák

do 10 min./ Pro 4 osoby / Snadné / Předkrm / Česká kuchyně

Domácí vlašák

Suroviny:

100 g šunky

1 ks hermelínu

70 g žervé

3 lžíce majonézy

2 vejce uvařené natvrdo (1 vejce na zdobení)

1 svazek jarní cibulky

1 červená paprika

sůl, pepř

pečivo k podávání

Suroviny:

Šunku, hermelín i vejce nakrájíme na velmi malé kousky a dáme do větší mísy. Přidáme jemně nasekanou jarní cibulku, půlku červené papriky. Tu druhou půlku necháme na zdobení. Vmícháme žervé, majonézu, dochutíme solí, pepřem a důkladně vše zamícháme. Takto připravenou pomazánku namažeme na pečivo, ozdobíme vejcem a červenou paprikou.

Přejeme dobrou chuť.

×

Produkt byl úspěšně přidán na nákupní lístek.

Používáním tohoto webu souhlasíte s podmínkami ochrany osobních údajů.