Do 60 min./ Pro 6 osob / Snadné / Oběd / Česká kuchyně
Suroviny:
300 g předního hovězího
3 ks brambor
3 ks cibule
1 lžíce sádla
1 lžíce rajského protlaku
3 stroužky česneku
2 lžíce hladké mouky
1 lžíce mleté sladké papriky
1,5 l hovězího vývaru
Majoránka
Sůl
Pepř
Postup:
Maso omyjeme a nakrájíme na menší kostičky. Najemno nakrájenou cibuli opečeme na sádle do zlatova. Přidáme maso a dusíme, dokud se všechna voda neodpaří. Osolíme a opepříme, přidáme rajčatový protlak, hladkou mouku, mletou papriku a krátce orestujeme. Přidáme vývar a na mírném plamenu dusíme 40 minut. Na závěr přidáme majoránku, česnek a brambory nakrájené na malé kousky. Vaříme, dokud brambory nebudou měkké. Dochutíme solí a pepřem. Přejeme dobrou chuť.
Produkt byl úspěšně přidán na nákupní lístek.