Moje Hruška, Hovězí na víně

Aktuální leták 18. 6. - 24. 6. 2024

Otevřít v PDF

Hovězí na víně

Do 3 hod. / Pro 4 osoby / Snadné / Hlavní chod / Česká kuchyně

Suroviny:

1 kg hovězí maso

500 ml červeného vína

200 ml hovězího vývaru

2 lž medu

2 ks mrkve

3 ks petržele

3 ks cibule

4 stroužky česneku

160 g rajčatového protlaku

Tymián a rozmarýn

3 ks bobkového listu

Petržel

Hladká mouka

Olivový olej

 

Postup:

Do hrnce dáme olej a zprudka orestujeme hovězí maso, osolíme a opepříme. Maso dáme stranou a do výpeku přidáme nakrájenou mrkev, petržel, cibuli, česnek rozmarýn, tymián, bobkový list a krátce osmažíme. Maso vrátíme zpět, zaprášíme moukou, přidáme protlak, víno, vývar, med, zamícháme a pod pokličkou vaříme cca 2 hodiny. Podáváme s bramborovou kaší. Přejeme dobrou chuť.

×

Produkt byl úspěšně přidán na nákupní lístek.