Do 3 hod. / Pro 4 osoby / Snadné / Hlavní chod / Česká kuchyně
Suroviny:
1 kg hovězí maso
500 ml červeného vína
200 ml hovězího vývaru
2 lž medu
2 ks mrkve
3 ks petržele
3 ks cibule
4 stroužky česneku
160 g rajčatového protlaku
Tymián a rozmarýn
3 ks bobkového listu
Petržel
Hladká mouka
Olivový olej
Postup:
Do hrnce dáme olej a zprudka orestujeme hovězí maso, osolíme a opepříme. Maso dáme stranou a do výpeku přidáme nakrájenou mrkev, petržel, cibuli, česnek rozmarýn, tymián, bobkový list a krátce osmažíme. Maso vrátíme zpět, zaprášíme moukou, přidáme protlak, víno, vývar, med, zamícháme a pod pokličkou vaříme cca 2 hodiny. Podáváme s bramborovou kaší. Přejeme dobrou chuť.
Produkt byl úspěšně přidán na nákupní lístek.