Moje Hruška, Jahodová kefírka podle paní Veroniky

Aktuální leták 20. 2. - 26. 2. 2024

Otevřít v PDF

Jahodová kefírka podle paní Veroniky

Do 30 min./ Pro 6 osob / Snadné / Dezert / Česká kuchyně

Suroviny:

1 hrnek kefíru

2 hrnky hladké mouky

½ hrnku třtinového cukru

½ hrnku oleje

250 g jahod

2 ks vajec

Kypřící prášek

 

Postup:

Olej, vejce a cukr vyšleháme do hladké pěny. V mixéru zamícháme mouku, kypřící prášek, kefír a přidáme pěnu, vše důkladně promícháme. Do vymazaného pekáče, vlijeme směs a pečeme v předem vyhřáté troubě na 180 stupňů cca 30 min. Přejeme dobrou chuť.

×

Produkt byl úspěšně přidán na nákupní lístek.