Moje Hruška, Játrová paštika - recept z letáku

Aktuální leták 20. 2. - 26. 2. 2024

Otevřít v PDF

Játrová paštika - recept z letáku

Do 30 min./ Pro 6 osob / Snadné / Svačina / Česká republika

Suroviny:

400 g kuřecích jater

1 ks cibule

1 ks česneku

3 ks snítky tymiánu

2 ks skořice

6 ks hřebíčku

200 g másla

100 ml smetany 33 %

Sušený tymián

Sůl

Pepř

Postup:

Játra umyjeme a očistíme. V pánvi rozehřejeme máslo a osmahneme cibuli s česnekem. Přidáme skořici, hřebíček, tymián a necháme rozvonět. Přidáme játra a důkladně orestujeme, osolíme a opepříme. Přesuneme do robotu a rozmixujeme. Přidáme máslo, smetanu a ještě jednou promixujeme. Přendáme do skleniček a necháme vychladnout. Podáváme s brusinkami.

Přejeme dobrou chuť.

×

Produkt byl úspěšně přidán na nákupní lístek.