Moje Hruška, Kapr na víně

Aktuální leták 23. 4. - 29. 4. 2024

Otevřít v PDF

Kapr na víně

Do 30.min/Pro 4 osoby/Snadné/Hlavní chod/ Česká kuchyně

Kapr na víně

Suroviny:

4 ks filety kapra

1 ks cibule

3 stroužky česneku

1 lžíce másla

1 lžíce oleje

150 ml suchého vína

Tymián

Sůl

pepř

Postup:

Na kůži z kapra uděláme nožem řezy. V pánvi rozpustíme máslo a olej, přidáme nadrobno nakrájenou cibuli s česnekem. Orestujeme a přidáme kapra kůží dolů. Osolíme, opepříme, posypeme tymiánem a zalijeme vínem. Po chvíli kapra obrátíme. Vaříme tak dlouho, dokud se víno nezredukuje. Podáváme s bramborovým salátem bez majonézy.

Dobrou chuť!

×

Produkt byl úspěšně přidán na nákupní lístek.