Do 20 min./ Pro 4 osoby / Snadné / Polévka / Česká kuchyně
Kapustová polévka
Ingredience:
1 x kapusta
1 x mrkev
1 x cibule
1 stroužek česneku
1 nohu masité klobásy
lžíce másla, olivový olej
1 l vývaru
sůl, pepř a kmín
Postup:
Na kostičky nakrájenou klobásku osmahneme na oleji, přidáme k ní česnek, najemno nakrájenou cibuli a mrkev na kostičky. Osolíme, opepříme a zalijeme výbarem. Nakrájíme půlku kapusty, kterou přidáme do vývaru a 10 minut povaříme. Po deseti minutách vaření, rozmixujeme a přidáme druhou půlku kapusty a kmín. Vaříme dalších 10. munut. Nakonec dochutíme.
Dobrou chuť.
Produkt byl úspěšně přidán na nákupní lístek.