Moje Hruška, Kuřecí plátky s broskví

Aktuální leták 1. 12. - 7. 12. 2020

Kuřecí plátky s broskví

Do 30 min./ Pro 4 osoby / Snadné / Maso / Česká kuchyně

Kuřecí plátky s broskví

 

Suroviny:

4 ks kuřecích prsou

4 ks šunky

4 ks tvrdého sýra

4 ks kompotovaných broskví

2 lžíce oleje

2 lžíce solamylu

1 lžíce grilovacího koření

150 ml kuřecího vývaru

Sůl

Pepř

Postup:

Kuřecí řízky rozklepeme, osolíme a okořeníme grilovacím kořením. Orestujeme na pánvi z každé strany cca 3 min. Řízky dáme stranou a do výpeku přidáme vývar se solamylem. Chvíli povaříme a dle potřeby dochutíme. Do pánve vrátíme řízky, na které položíme šunku, rozpůlené broskve a sýr. Přikryjeme pokličkou a vaříme dokud se sýr na broskvi nerozpustí. Podáváme nejlépe hranolkami. Přejeme dobrou chuť!

×

Produkt byl úspěšně přidán na nákupní lístek.

Používáním tohoto webu souhlasíte s podmínkami ochrany osobních údajů.