Moje Hruška, Pikantní utopenci

Aktuální leták 1. 12. - 7. 12. 2020

Pikantní utopenci

Do 30 min./ Pro 4 osoby / Snadné/ Svačina / Česká kuchyně

Pikantní utopenci

Suroviny:

1 kg    špekáčků

1 kg    cibule

1 kg    sterilizované zelí

6 ks    sterilizovaných okurek

3 lžíce   dijonské hořčice

3 ks   feferonek 

1 balení   nálevu na okurky

Postup:

Špekáčky oloupeme, podélně je rozřízneme, ale nedokrojíme (musí zůstat spojené). Cibuli překrojíme napůl a pak na půlobloučky. Okurky nakrájíme na tenké plátky. Špekáčky potřeme hořčicí. Pak sem vložíme cibuli, plátek okurky a kolečko feferonky a uzavřeme. Do skleněné láhve vrstvíme sterilizované zelí, cibuli a špekáčky. Tento postup opakujeme, dokud není láhev naplněná. Nálev připravíme dle návodu na balení, necháme vychladnout a zalijeme utopence. Láhev uzavřeme a necháme alespoň týden v lednici.

Přejeme dobrou chuť

×

Produkt byl úspěšně přidán na nákupní lístek.

Používáním tohoto webu souhlasíte s podmínkami ochrany osobních údajů.