Moje Hruška, Ražničí ze Šumic

Aktuální leták 5. 11. - 11. 11. 2024

Otevřít v PDF

Ražničí ze Šumic

Do 75 min./ Pro 4 osoby / Snadné / Oběd / Česká kuchyně

Suroviny:

6 ks cibule

6 ks brambor

300 g slanina (anglická blok)

400 g Vepřové maso (nejlíp krkovice + kýta)

Paprika sladká

Kmín

Sůl

Olej

Pepř

Špejle

 

 

Postup:

Cibuli a oloupané brambory nakrájíme na kolečka, maso a slaninu na kostky.

Brambory osolíme a okmínujeme, zakápneme olejem. Maso osolíme, opepříme a okořeníme paprikou, zakápneme olejem.

Napichujeme na špejli: brambor, cibule, maso, slanina.

Naskládáme na pekáč, ještě jemně zakápneme olejem

Přikryté pečeme cca 1 hodinu (horkovzduch cca 200 st.), pak dopékáme "na barvu" odkryté cca 15 min.

Přejeme dobrou chuť.

×

Produkt byl úspěšně přidán na nákupní lístek.