Moje Hruška, Studená španělská polévka "GAZPACHO"

Aktuální leták 26. 3. - 8. 4. 2024

Otevřít v PDF

Studená španělská polévka "GAZPACHO"

do 20 min /pro 4.osoby / Snadné/ polévka/ španělská kuchyně

Španělské gazpacho

Suroviny:

2 plátky chleba bez kůrky 

800 g zralých rajčat

1 okurka

2 papriky

2 stroužky česneku

1 menší červená cibule

sherry nebo červený vinný ocet dle chuti

50 ml olivového oleje 

kmín

oregáno 

kajenský pepř dle chiuti

sůl, pepř, bazalka

Postup: 

Zeleninu nakrájíme na kousky a s nakrájeným chlebem bez kůrky, olejem, octem a kořením rozmixujte do hladka.

Polévku dochuťte a nechte vychladit nejméně 1 hodinu. Nakonec posypte posypte bazalkou! 

Dobrou chuť!

×

Produkt byl úspěšně přidán na nákupní lístek.