Moje Hruška, Třešňová bublanina

Aktuální leták 26. 10. - 1. 11. 2021

Třešňová bublanina

Do 40 min./ Pro 6 osob / Snadné / Dezert / Česká kuchyně

Suroviny:

150 g másla

150 g polohrubé mouky

150 g cukr krupice

3 vejce

½ prášku do pečiva

250 g vypeckovaných třešní

Citronová kůra

 

Postup:

Vejce rozdělíme na žloutky a bílky. Z bílků vyšleháme sníh. V druhé míse vyšleháme žloutky, cukr, změklé máslo, prášek do pečiva a citronovou kůru. Do žloutkové směsi postupně přidáváme vyšlehaný sníh a polohrubou mouku. Těsto vlijeme na vymazaný plech a naskládáme vypeckované třešně. Pečeme v předem vyhřáté troubě na 170 stupňů cca 30 minut. Dobrou chuť.

×

Produkt byl úspěšně přidán na nákupní lístek.

Používáním tohoto webu souhlasíte s podmínkami ochrany osobních údajů.