do 60 min./ Pro 4 osoby / Snadné/ Příloha / Česká kuchyně
Bramborový salát
Suroviny:
1 kg lojovitých brambor varného typu A
3 vejce uvařená natvrdo
160 g nakládaných okurek
1 skleniceZeleninové směsi do bramborového salátu
1 sklenice majonézy Hellmann’s
1 jablko
Sůl, pepř
Postup:
Brambory uvaříme ve šlupce a ještě vlažné oloupeme. Brambory nakrájíme na malé kostičky a dáme je do mísy. Přidáme na kostičky nakrájené okurky, Moravanku, majonézu a promícháme. Přilijeme 3 lžíce láku z okurek. Promícháme a jemně vmícháme na kostičky nakrájená vejce a jablko. Dochutíme solí pepřem a necháme alespoň 4 hodiny (nejlépe přes noc) v chladu odležet.
Produkt byl úspěšně přidán na nákupní lístek.