Moje Hruška, Vánoční punč

Aktuální leták 24. 11. - 30. 11. 2020

Vánoční punč

do 30 min./ Pro 4 osoby / Snadné/ Nápoj / Česká kuchyně

Vánoční punč 

Suroviny:

0,7 l pomerančového džusu

1 l červeného vína

0,2 likér Hruška

2 lžíce cukru

citron, pomeranč, hřebíček, badyán a celá skořice

Postup:

Do hrnce nalejeme 1 litr  pomerančového džusu,  přidáme koření, .nakrájený pomeranč a citron a přivedeme k varu. Poté smícháme s červeným vínem a osladíme podle chuti.

Nakonec přidáme likér Hruška a můžeme podávat.

Na zdraví přeje Vaše Hruška!

×

Produkt byl úspěšně přidán na nákupní lístek.

Používáním tohoto webu souhlasíte s podmínkami ochrany osobních údajů.