Do 30 min./ Pro 4 osoby / Snadné / Příloha / Česká kuchyně
Suroviny:
1 ks dýně
2 ks řepy
1 ks brokolice
6 ks stroužků česneku
3 ks mrkve
3 ks petržele
pepř
ocet
olej
Dip
150 g bílého jogurtu
1 stroužek česneku
sůl
pepř
Postup:
Troubu předehřejeme na 200 stupňů. Zeleninu očistíme a vyskládáme do pekáčku. Česnek necháme neoloupaný. Vše pokapeme olejem a osolíme, opepříme. Vložíme do trouby a pečeme dokud zelenina nebude měkká. Na dip si připravíme prolisovaný česnek, který smícháme s jogurtem, osolíme a opepříme. Podáváme k zapečené zelenině. Přejeme dobrou chuť.
Produkt byl úspěšně přidán na nákupní lístek.